Feest op maat

Feest op maat

Stel je eigen feest samen!

Maak jouw unieke combinatie!

Geef je wensen aan ons door, wij denken met je mee!

Heb je een leuk idee, voor een andere combinatie in Leisure Dome? Als je jouw wensen aan ons doorgeeft, maken wij de reserveringen voor je in orde, zodat je onbezorgd je feest kunt vieren, met alles erop en eraan!

FEEST OP MAAT?

Ruimte verhuur

Van kleinere feesten die plaatsvinden in onze aparte ruimte tot verenigingen of bedrijfsevenementen waarbij onze gehele horeca kan worden afgehuurd.
Afhankelijk van jullie wensen kunnen we werken met drankarrangementen of consumptiemunten, dineropties of bittergarnituur.

Activiteiten plannen

Interesse in meerdere bedrijven in Leisure Dome? Of je nu met kleinere groepen wilt rouleren of je medewerkers zelf wilt laten kiezen - wij regelen alle reserveringen en maken een tijdsplanning voor jullie groep. Voor of na alle activiteiten gezellig samenkomen voor een borrel, BBQ of stuk Limburgse vlaai? Geef je wensen door en wij doen ons best ze te vervullen.

FOOD + DRINKS

Buffet mogelijkheden

Naast onze populaire BBQ pakketten is het ook mogelijk te kiezen voor onze buffet. Van een Spaans tapas buffet tot een lekker Limburgs buffet! Deze opties vind je door hier te klikken. Wij bieden natuurlijk ook een koffie, thee & vlaai buffet en een lunchbuffet. Zelf iets in gedachten? We denken graag mee!

Offerte op maat

Geef je wensen aan ons door via [email protected]
en wij maken kosteloos een offerte op maat!

Openingstijden

Maandag op aanvraag
Dinsdag op aanvraag
Woensdag van 13:00u – 21:00u
Donderdag van 15:00u – 21:00u
Vrijdag van 14:00u – 22:00u
Zaterdag van 12:00u – 22:00u
Zondag van 12:00u - 21:00u

Bekijk de aangepaste openingstijden gedurende de zomervakantie (periode van 6 juli t/m 18 augustus).